Ulrik Spang-Hanssen (orgel):
Er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium hvor han tog organisteksamen med topkarakterer i 78 og debuterede fra konservatoriets solistklasse i 81.
Ulrik har indspillet mere end 50 cd'er i eget navn.
Ulrik er til daglig orgel-professor ved Det Jyske Musikkonservatorium. Desuden er han en særdeles aktiv jazzmusiker på sit Hammond-orgel.
Jakob Elvstrøm (saxofon):
Er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske linie med saxofon som hovedfag i 1995. Han har siden levet af at spille og undervise.
Jakob har koncentreret sig om souljazz og funk og bl.a. med Kjeld Lauritsen og Sigurd Barrett. Jakob udgav i 2009 sin første solo-cd "SaxClub vol.1" der bliver spillet i både DR's P3 og P4. Han har desuden i fra 1995-2007 spillet med Ulrik i acidjazz orkesteret "Jakob Elvstrøm Quartet".
Jeppe Wessberg Christensen (trommer):
Jeppe er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2006 med hovedfag i trommer og hørelære.
Jeppe har spillet med i diverse teaterforestillinger samt cd-indspilninger med teater og børnemusik. Derudover har han spillet en masse løse jobs indenfor jazz. Til daglig underviser Jeppe på Det Benhårde Musikkursus, Aarhus MGK og DJM. Desuden arbejder Jeppe som konsulent for firmaet Earmaster.